La Parmigiana!
Nichten Lucia en Anna zijn superkokkinnen, maar dan echt ook topchefs in de lokale zuiderse keuken!
Eerste avond met familie bij Luciano!
Mariola is tuk op la parmigiana! Buonissima la parmigiana di Lucia!
Nicht Anna vindt echter de hare beter. Ik vraag om tekst en uitleg. We zijn vertrokken voor anderhalf uur recepten delen!
Nicht Lucia maakt een mengsel van héél veel eieren bloem zout en wat water en laat de schijven aubergine 1 voor 1 door het breisel glijden en dan de olie in om crispy te bakken. Nicht Anna zegt dat ze dat doet om tijd te besparen en bij haar eerst de melanzane de farina ingaat en dan de eieren en dan bakken in de olie. Voor de rest idem....laagje saus, melanzane, hesp en mozzarella en beetje saus en zo verder!
Maar dan komen we aan de recepturen van osso bucco....met of zonder wortelselderajuinlooklimoenpassata...
Mij om het even...veel leukere gesprekken dan over de politiek. Maar ik weet het....die komen ook wel nog!
Reacties
Een reactie posten